GROHE NEW EUROSMART

U svrhu povećanja konkurentnosti serije EUROSMART, GROHE je istu obogatio izvrsnim rješenjima u području dizajna i funkcionalnosti.

Povećana je veličina proizvoda i s time poboljšan omjer vrijednosti koju kupac dobiva za uložen novac, a sam dizajn podignut je na višu razinu.

Primjenom nove „GROHE TRIPLE CORE“ tehnologije, postižu se izvanredna obilježja u području zdravlja, sigurnosti i kvalitete.

Ova tehnologija odnosi se na:

  1. Tijelo slavine od cinka, sa najvišim standardnom GROHE kvalitete
  2. Tok vode bez dodirivanja tijela slavina, zahvaljujući unutarnjim vodnim putevima
  3. „COOL TOUCH“ zaštita od opeklina, koju omogućuje inovativni tok vode koji ne dodiruje tijelo slavine

 

Voda iz EUROSMART slavina prilikom toka ne dodiruje tijelo slavine, što osigurava čistu vodu za piće.

Također, ovaj način toka, ne zagrijava tijelo slavine prilikom dužeg puštanja vruće vode, što slavinu čini sigurnom na dodir.

Tijelo slavine izrađeno je od cinka, dok je jezgra izrađena od ekoloških i recikliranih materijala, što u potpunosti isključuje emisiju CO2 iz proizvodnog procesa EUROSMART slavina, te ih čini potpuno sigurnima za zdravlje svih korisnika.

Kvalitetna izrada tijela slavine osigurava besprijekorno zatvorenu površinu, bez mogućnosti procijepa i toka vode iz samog tijela.

 

Nova verzija serije EUROSMART predstavlja vrhunske proizvode od iznimne ekološke i ekonomske koristi. GROHE slavine oduvijek su bile sinonim za kvalitetu, dizajn i održivost, a ova serija nije iznimka, već još jedan korak naprijed u području proizvodnje kupaonskih i kuhinjskih elemenata.

 

Posjetite nas i istražite ponudu novih GROHE EUROSMART slavina.

  • Galerija fotografija

© Ambienti Plus 2023. Sva prava pridržana.

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.

Filtriram proizvode...