Edukacija o novitetima Kolpa-san

Dana 17. i 18.02. 2022. godine, naš tim posjetio je sjedište dugogodišnjeg partnera Kolpa san u Sloveniji. Kolpa san od 1978. proizvodi kupaonsku opremu najviše kvalitete i danas je jedan od vodećih proizvođača u srednjoj i jugoistočnoj Europi. Proizvodi Kolpa san oduvijek se temelje na inovativnim rješenjima koja se prilagođavaju svim potrebama kupaca.

Prilikom ovog posjeta, bolje smo se upoznali sa Kolpa san novitetima u 2022. godini. Naime, njihov asortiman obogaćen je za preko 300 novih proizvoda vrhunskih estetskih i tehničkih obilježja.

Predstavljene su 4 nove serije kupaonskog namještaja sa više od 240 proizvoda. Krasi ih moderan dizajn, prikladan za uređenje svih vrsta interijera, te dovoljan prostor za odlaganje i laku organizaciju svih kupaonskih predmeta.

Uz namještaj, predstavljeno je i 14 novih modela kada, u samostojećoj i ugradbenoj varijanti. Ergonomski oblik novih Kolpa san kada svojim čistim geometrijskim oblicima pruža užitak kupanja na najvišoj razini, uz najvišu razinu kvalitete i otpornosti.

Također, ponudu su obogatile i 4 serije tuš kabina dizajniranih za olakšano svakodnevno korištenje i čišćenje tuša, koje uz to zadovoljavaju najviše standarde sigurnosti, kvalitete i trajnosti.

Za kraj smo pogledali i nove atraktivne tuš kade, masažne stijene, te kupaonske dodatke sa modernim crnim mat dekorom.

Kao i uvijek, Kolpa san proizvodi premašili su sva naša očekivanja i uvjereni smo kako će isto učiniti i za naše kupce. Svi navedeni noviteti dostupni su u našim salonima, a naše osoblje, obogaćeno novim znanjem, pomoći će vam u izradi kupaonice po najnovijim trendovima.

© Ambienti Plus 2023. Sva prava pridržana.

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.

Filtriram proizvode...