Ambienti Plus - salon keramike, sanitarija i parketa

Ambienti plus je salon keramike, sanitarija i parketa, koji nudi inovativnost i kreativnost u pristupu svakom ambijentu.

Vođeni smo vizijom kako je svaki dom odraz životnog stila i navika te osobnosti pojedinca. Iz tog se razloga uvijek trudimo ponuditi raznoliki asortiman proizvoda, koji će odgovarati različitom ukusu naših klijenata.

U svojoj smo ponudi odabrali samo najbolje i najkvalitetnije brendove keramike, sanitarija i parketa kako bismo osigurali trajna rješenja, koja će odolijevati vremenu i svojom kvalitetom ispuniti sve zahtjeve.

Kod nas možete pronaći velik izbor kvalitetnih keramičkih obloga talijanskih i španjolskih proizvođača. Spomenut ćemo samo neke od njih: Ragno, Pastoreli, Ariostea, Casalgrande, Baldocer, Versace, Gardenia Orchidea. Ragno, talijanski proizvođač pločica s dugom tradicijom, nudi kvalitetne proizvode, koji prate novosti u dizajnu interijera. Pastorelli, prestižni proizvođač keramičkih pločica, odlikuje se inovativnošću, dok Casalgrande veliku važnost pridaje tehničkoj inovaciji i ekološkoj održivosti u proizvodnji. Osim pločica, kod nas možete pronaći i kvalitetne parkete i laminate proizvođača Alpod i Egger.

Kupaonski namještaj nudi mnoge mogućnosti prilagodbe Vašem prostoru - velik izbor boja i različitih površina te kombiniranje elemenata kupaonskog namještaja nudi mnogobrojne kombinacije i mogućnosti. U ponudi imamo talijanske proizvođače Mobilduenne i Arblu, te slovenski brend Kolpa san, koji spajaju funkcionalnost, jednostavan dizajn i vrhunsku kvalitetu.

Slavine njemačke kvalitete Kludi i Grohe lako će se uklopiti u svaku kupaonicu: Kludi je proizvođač slavina, koji ima dugu tradiciju i odlikuje se kvalitetom i prepoznatljivim dizajnom te puno ulaže u inovacije. Upravo su zato njihovi proizvodi nosioci raznih nagrada. Grohe je brend, koji ima dugu tradiciju u proizvodnji špina, a danas u svojoj ponudi ima sve što je potrebno za Vašu kupaonicu.

Naša misija je pružiti svakom našem klijentu individualni pristup kako bismo vizualizirali njegove želje putem VR programa, a potom tu viziju proveli u djelo. Individualni pristup odražava costum made karakter, kojim i najteže zahtjeve pretvaramo u izazove te im pristupamo stručno i praktično.

Imate prostor koji zahtijeva formate posebnih dimenzija ili imate neku posebnu želju i želite Vaš prostor učiniti jedinstvenim? Imamo rješenje i za Vas! Naša ponuda uključuje mogućnost izrade posebnih pločica. Da bismo ih izradili koristimo keramičke pločice iz naše ponude koje režemo upotrebom najmodernije tehnologije vodenog rezanja - waterjet. Stroj reže tankim abrazivnim vodenim mlazom pod pritiskom, koji je mješavina vode i kremenog pijeska. Tanki vodeni mlaz omogućuje veoma precizno rezanje različitih materijala - kamena, drva, metala, stakla i keramike. Stroj nam omogućuje da izradimo posebno dizajnirane mozaike za podove ili kreiramo posebne pločice za Vaš prostor.

Prateći estetske i funkcionalne trendove u opremanju životnog prostora, Ambienti plus imaju sve što je potrebno kako bi potaknuli inspiraciju pri kreiranju Vašeg doma.

  • Kontakti
Ambienti Plus d.o.o. - Prodajni salon

Ambienti Plus d.o.o.Prodajni salon

Pošaljite upit

© Ambienti Plus 2023. Sva prava pridržana.

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.

Filtriram proizvode...