Za inspiraciju vašeg doma dođite u Ambienti Plus!

Ako želite urediti svoj dom na drugačiji način, želite ponudu koja je drugačija od drugih, poseban „touch“ u vašem interijeru koji će predstavljati vaš karakter, stil života i inspiraciju? Onda je novotvoreni salon Ambienti Plus pravo mjesto za vas!

U utorak 5. prosinca tvrtka Kimi Commerce otvorila je novi salon za uređenje doma pod nazivom Ambienti Plus. Ovaj inovativan salon u svojoj će ponudi nuditi najkvalitetnije brendove keramike, sanitarija i parketa kojima žele osigurati trajna rješenja i ispuniti sva očekivanja svojih kupaca. Već na prvi pogled primijetit ćete da je ponuda koju nudi posebna i drugačija od ponude koja se nudi u našoj regiji.

Mišel Ćapalija, direktor salona izrazio je želju i imperativ da se kupcima ponudi jedinstveni asortiman i izvrsnost stručnog osoblja. Posebnost našeg salona na Kukuljanovu je u kreativnom i personaliziranim pristupu opremanju doma, te proizvodnom pogonu u kojem ćemo razvijati asortiman krojen po želji kupaca, rekao je Ćapalija te istaknuo kako je realizirana investicija vrijedna preko 2,5 milijuna eura sufinancirana sredstvima iz Europske Unije iz Fonda za regionalni razvoj s iznosom od 6.335.966 kuna. Prilikom otvorenja, gospodin Ćapalija se zahvalio svim izvođačima radova, a posebno GP Krk-u.

Zamislite da možete nekome opisati vašu viziju uređenja te da vam netko može pomoći u realizaciji iste. Stručno osoblje salona Ambieni Plus u tom segmentu stoji na raspolaganju da vašu viziju i ideju konkretizira kroz individualni pristup. Individualni pristup klijentima razvijati će se putem VR (virtual reality) programa koji olakšava vizualizaciju želja te omogućava kupcu da u trenutku vidi kako će izgledati željeni interijer.

Prilagođeni pristup, popularan pod nazivom custom made proizvodnje, odnosno proizvodnje koja udovoljava konkretnim željama i potrebama kupaca u proizvodnom djelu centra Ambienti Plus razvijat će se posredstvom tehnologije vodenog rezanja- waterjet. Riječ je o stroju koji reže tankim abrazivnim mlazom sastavljenim od mješavine vode i kamenog pijeska. Tanki vodeni mlaz omogućuje veoma precizno rezanje različitih materijala - kamena, keramike, metala, stakla i drva te izradu posebno dizajniranih mozaika za podove i pločice.

Suvremeni pristup salona za uređenje doma Ambienti Plus naglašava estetski i funkcionalni pristup opremanju životnog prostora, vođen sloganom „Inspiracija doma“. Tome također svjedoči i prodajni asortiman sastavljen od prestižnih svjetskih brendova kao što su Ragno, Pastoreli, Ariostea, Casalgrande, Baldocer, Versace i Gardenia Orchidea, Tau Cheramike, Duravit i mnogi drugi.

Inspiraciju za uređenje doma od sada možete potražiti u novootvorenom salonu Ambienti Plus.

  • Galerija fotografija
  • Kontakti

© Ambienti Plus 2023. Sva prava pridržana.

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.

Filtriram proizvode...