Seminar polaganja pločica velikih formata

Dana 14.6.2018., u prostorima novootvorenog salona Ambienti plus na Kukuljanovu, održan je seminar/radionica za polagače keramike. U suorganizaciji firme Kimi Commerce i tvrtki Mapei i Monolite prezentirani su novi trendovi u postavljanju pločica velikih formata. Polagači keramike educirani su o pravilnim načinima postave istih te su prezentirani materijali i instrumenti bez kojih pločice ovakvog tipa ne mogu biti uspješno postavljene. U današnje vrijeme sve su izraženiji trendovi u dizajnu interijera i eksterijera velikim formatima u svrhu postizanja suvremenog izgleda prostora.

Iz tog razloga, ovakav tip edukacije na pravi je način približio i pokazao izvođačima kako se uz pravi materijal, kvalitetnu pločicu te ostale popratne instrumente i oni mogu usmjeriti u tom pravcu te pratiti tržišne trendove.

Osim pločica „osnovnih“ formata, u prodajnim salonima Kimi Commerce i Ambienti plus možete pronaći pločice velikih formata (dimenzije kojima je bar jedna površina veća od 60cm- npr. 240x120,300x150,300x100...) kao i sav ostali materijal za njihovo polaganje. Naime, polaganje pločica velikih formata predstavlja veliki izazov za polagače, jer su tehnike postave zahtjevne. Kako bismo olakšali izvođačima i investitorima postavu, nudimo mogućnost najma cjelokupne profesionalne opreme.

Javite nam se i dajte svom ili tuđem domu dašak luksuza.

  • Galerija fotografija

© Ambienti Plus 2023. Sva prava pridržana.

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.

Filtriram proizvode...