Cersaie 2018 - međunarodni sajam keramike i sanitarija

I ove godine bili smo sudionici Cersaie-a, najvećeg međunarodnog sajma keramike i sanitarija na svijetu koji se održava u Bologni. Cersaie je još jednom okupio najveće proizvođače te predstavio nove trendove u području keramike i sanitarija.

Na području od preko 160 000 m2, predstavljeno je 840 izlagača iz čak 180 zemalja. Njegovu veličinu opravdava i preko 110 000 posjetioca među kojima je svake godine i naša ekipa.

Cijeli koncept novosti bazira se na malim promjenama, nadogradnj trenda, koji je već duže vrijeme prisutan u dizajnu interijera i u proizvodnji materijala. Od stilova i dalje su prisutni minimalizam, industrijski stil i rustika, te pločice velikih formata koje veoma impresivno izgledaju u većim prostorima a malima daju prostranost.

Izbor pločica je velik, i dalje su prisutne imitacije drva, mramora, betona i metala. Svaki prostor možemo dodatno učiniti zanimljivijim i dati mu osobni pečat upotrebom dekora. I ove godine izbor dekora je poprilično velik, od reljefnih, geometrijsih uzoraka, pa sve do imitacija akvarela i mozaika.

Najveći novitet koji je obilježio područje keramike, predstavila je tvornica Del Conca. Po prvi put prikazana je serija TRE. Vanjska pločica debljine 3 cm, spoj čvrstoće i dizajna.

Sanitarije, slavine i kupaonski namještaj također prate trendove. Tako kod sanitarija i tuš kada imamo sve veći izbor boja. Uz kromirane, na sajmu su bile predstavljene i slavine crnih i bijelih boja, koje odlično nadopunjuju moderno uređene kupaonice.

Kod namještaja predvladavaju elementi jednostavnih oblika, koji se mogu zasebno kombinirati, kako bi se što bolje prilagodili potrebama Vašeg prostora.

Sve novitete možete pronaći u našim trgovinama, veselimo se Vašoj posjeti!

© Ambienti Plus 2023. Sva prava pridržana.

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.

Filtriram proizvode...