Luxury Hotel Riva

Luxury Hotel Riva ***** još je jedan od naših hvalevrijednih projekata ove godine.

2019. godine nanovo se renovirao cjelokupni objekt te spreman dočekao novu ljetnu sezonu. Hotel je smješten u Malinskoj na otoku Krku uz samu plažu.

Novo ruho hotela obogaćeno je modernim minimalističkim dizajnom i proizvodima koji ga prate. Spoj je intimne atmosfere i dizajna osuvremenjen visokovalitetnim proizvodima specijalno dizajniranim i napravljenim da cjelokupnom objektu pruže dašak luksuza.

Hotel je opremljen pločama velikih formata u imitaciji koje vjerno imitiraju mramor i drvo, raznim formatima od porculana te staklenim mozaikom koji obogaćuje wellness.

Osim obloženih zidova i podova hotel obogaćuju razni oblici pulteva, stepeništa, stolova i stolića te drugi elementi iz naše proizvodnje specijalno izrađeni za objekt. Cjelokupni proces ne bi mogao biti toliko uspješan bez visokosofisticiranog CNC stroja - Water jet koji svojim karakteristikama pruža preciznu završnu obradu a svakom proizvodu koji „prođe kroz njega“ daje unikatnost i dozu savršenosti.

Cijeli projekt ne bi bio „zakružen“ bez vrhunske opreme koja prati ostale materijale. U hotel je ugrađena sanitarna i kupaonska oprema renomiranih proizvođača čija kvaliteta opravdava status samog hotela.

Čast nam je da smo mi bili dio ovog zajedničkog "umjetničkog djela" koji će, sigurni smo, polučiti nove uspjehe u narednim sezonama.

© Ambienti Plus 2023. Sva prava pridržana.

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.

Filtriram proizvode...