Ambienti Plus na Sajmu Cersaie 2019.

I ove godine najveći međunarodni sajam keramike i sanitarija Cersaie ugostio je zvučna imena iz industrije i predstavio novosti iz svijeta keramike i sanitarija, a predstavnici Ambienti plus sudjelovali su u ulozi partnera, dobavljača i zastupnika renomiranih talijanskih i španjolskih brendova.

Održan od 28.09. do 02.10. u Bologni, sajam je, izuzev prezentacije proizvoda i usluga, uključivao konferencije, predavanja, izložbe i seminare.

Aktivnosti su bile usmjerene ka temama stvaranja ugodnijeg stanovanja prilagođenog korisnicima te održivom razvoju.

Posebno naglašavamo novu kolekciju DelConca, Faetano i Pastorelli: predstavljene su nove i sofisticirane kolekcije keramičkih pločica s inovativnim i prilagođenim rješenjima, gdje se iskustvo i tehnologija spajaju kako bi stvorili nove oblike zajedničke ljepote.

Sanitarije, slavine i kupaonski namještaj također idu u korak s trendovima. Tako kod sanitarija i tuš kada imamo rastuću ponudu boja. Uz kromirane, na sajmu su bile predstavljene i slavine crnih i bijelih boja, koje odlično pristaju uz moderno uređene kupaonice.

Kod namještaja prevladavaju elementi jednostavnih oblika, koji se mogu zasebno kombinirati kako bi se što bolje uklopili u Vaš prostor.

Kroz pet dana na sajmu je sudjelovalo 889 izlagača iz 40 zemalja među kojima su dominirali proizvođači keramičkih pločica. Na njemu su prisustvovali i pripadnici raznih struka - od arhitekata do dizajnera interijera: trendovi i stilovi baziraju se na malim promjenama uz prisutni minimalizam, industrijski stil i rustiku te pločice velikih formata koje veoma upečatljivo izgledaju u većim prostorima dok malima daju prostranost.

Od koga smo se inspirirali, što smo naučili kao i sve novitete sa sajma saznajte i pronađite u našem salonu na Kukuljanovu!

Vidimo se!

© Ambienti Plus 2023. Sva prava pridržana.

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.

Filtriram proizvode...