Materijali

Radne površine kao i noge stola mogu se izraditi od raznih materijala, bilo da je riječ o porculanskim pločama velikih formata (160x320cm, debljine 6-12 mm) ili pak nekih drugih materijala za koje se kupac odluči. S obzirom da se gres/porculan pokazao iznimno otporan materijal na mehanička oštećenja, a ujedno i zahvalan za čišćenje i održavanje, odabran je kao materijal za izradu stolova po mjeri, kuhinja, sanitarnih pultova i ostalih proizvoda po želji i dizajnu naših kupaca. Sam proces rezanja vrši se visoko softisticiranim strojem za vodeno rezanje - Water jet. Stroj karakterizira visoka preciznost i velika iskoristivost materijala čime su zadovoljeni kriteriji za dobivanje vrhunske izvedbe određenog proizvoda.

Karakteristike

Vođeni strašću za ljepotom interijera, inovavcijama i posvečenošću, stručnjaci FLORIMA pretvorili su proizvod svima poznat kao „pločica“ u element dizajna.

Laminam je primjenom suvremenih tehnologija implementiranih u pomno organizirani proizvodni proces, razvio koncept površina za uređenje interijera s potpuno novim tehničkim i estetskim obilježjima.

© Ambienti Plus 2021. Sva prava pridržana.

Web stranice u izradi

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.

Filtriram proizvode...