Proizvodnja

Kupaonica i prostor u kojem boravite trebaju biti Vaša oaza mira. Mi smo tu da Vam pomognemo projektirati Vaš životni prostor. U Ambienti plus imamo stručnjake, proizvode i nove tehnologije koje Vam omogućavaju boravak u prostoru baš onakvim kakvim ste ga i zamislili. Kod nas ste u mogućnosti riješiti sve na jednom mjestu…izabrati sanitarije, keramiku, kupaonski namještaj i ne samo to. Nudimo Vam mogućnost rezanja keramičkih pločica gotovo svih oblika od najjednostavnijih do najkompleksnijih po Vašoj želji i zamisli, Waterjet CNC strojem. Naše reference govore o našem uspjehu …..i Vi nam se obratite sa punim povjerenjem.

Kupaonica je mnogima omiljena prostorija i najsigurnije utočište od svakodnevnih briga. Osim što treba biti funkcionalna, i po mogućnosti prostrana, bitno je i kako ćete ju urediti da bude i oku ugodna kako bi se postigao učinak potpunog opuštanja.

Svaki dom ne bi bio dom bez namještaja koji ga oplemenjuje, no samo je određeni dio namještaja nezaobilazan. Upravo stol dio je te skupine i možemo ga smatrati jednim od najbitnijih stavki svakog interijera.

Kuhinja je jedna od najvažnijih prostorija svakog doma. Uz samu funkcionalnost, ona zahtjeva i razna dizajnerska rješenja. Nudimo Vam izradu kuhinjskih elemenata skrojenih od porculansko keramičkih ploča velikih formata, u boji i dizajnu prema Vašem izboru.

Nudimo uslugu izrade cokla od svih vrsta materijala u različitim dimenzijama i oblicima. Izrada cokla, sokla ili rubnjaka od keramičkih i gres pločica po Vašoj želji, bilo od naših ili Vaših materijala.

© Ambienti Plus 2020. Sva prava pridržana.

Web stranice u izradi

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.

Filtriram proizvode...