Uvjeti prodaje

UVJETI PRODAJE

Tvrtka Kimi Commerce d.o.o. obavlja veleprodaju i maloprodaju fizičkim ili pravnim osobama u svojim prodajnim centrima na lokacijama Rijeka/Viškovo, Kukuljanovo, Poreč i Crikvenica. Distribucija proizvoda se vrši iz centralnog skladišta Rijeka/ Viškovo, Mavri 1 ili Kukuljanovo, Kukuljanovo 337A.

 


UVJETI PRODAJE U MALOPRODAJI

 

  Diners Mastercard Visa Maestro
 

Načini plaćanja u maloprodaji:

  • Gotovinsko plaćanje
  • Plaćanje putem kreditnih i debitnih kartica koje su istaknute na ulasku u maloprodajne prostore tvrtke.
  • Plaćanje putem VISA PREMIUM kredita od 24-60 mjeseci za osobne kartice i to za iznose od 1.000,00 kn do 100.000,00 kn. Kamatna stopa 7,15% godišnje. Jednokratna naknada od 0,60% plaća se na ukupan iznos kupnje.
  • Plaćanje putem VISA PREMIUM kredita od 3-24 mjeseca za poslovne kartice i to za iznose od 1.000,00 kn do 80.000,00 kn. Kamatna stopa 9,98% godišnje. Jednokratna naknada od 1,5% plaća se na ukupan iznos kupnje.
  • Plaćanje VISA PREMIUM kreditom za osobne i poslovne kartice od 2-12 rata bez kamata
  • Plaćanje putem DINERS KREDITA od 2-36 rata bez kamata.
  • Plaćanje Maestro Plus/Visa karticom Erste banke i karticama MBNET grupacije (Slatinska banka,IKB, Sberbank, Kentbank, Agram b.) od 2-12 rata bez kamata
  • Plaćanje putem bankovne uplate na žiro račun.

 Uvjeti plaćanja vrijede do opoziva i to samo odlukom članova uprave trgovačkog društva Kimi Commerce d.o.o..
 Trgovačko društvo Kimi Commerce d.o.o. zadržava pravo izmjene uvjeta prodaje i cijena artikala bez najave i objave u javnim glasilima.

 

 

OPĆI UVJETI PRODAJE

Roba se plaća unaprijed prije preuzimanja,osim ako ugovorom nije definirana odgoda plaćanja. Za robu po narudžbi se uplaćuje predujam u vrijednosti 50% od ukupne vrijednosti robe. Ostatak vrijednosti robe se uplaćuje prije preuzimanja iste. Ukoliko kupac odustane od kupnje naručene robe nema pravo na povrat predujma niti ga može iskoristiti u neku drugu svrhu.

ROBA PO POSEBNOJ NARUDŽBI: Roba se naručuje za kupca po posebnoj narudžbi sukladno vrsti i količinama robe iskazanim na ponudi. Kupac u znak prihvata narudžbe robe po posebnoj ponudi uplaćuje predujam prema definiranim uvjetima plaćanja. Povrat ovako naručene robe nije moguć.

TEHNIČKA PODRŠKA: Kimi Commerce će biti podrška svojim kupcima u davanju okvirnih izračuna keramike, parketa, vezivnog materijala i ostalih proizvoda prema donesenim mjerama ili tehničkim nacrtima. Kupac je dužan potvrditi količine uzimajući u obzir planirani škart robe pri postavi. Kimi Commerce nije odgovoran za manjak robe i nije dužan primiti eventualne viškove roba po posebnoj narudžbi. Prema upitu kupca tvrtka je dužna dostaviti tehničke nacrte prema kojim je potrebno izvesti predinstalaciju za ugradnju opreme na objektu, a zbog nepravilno izvedenih predinstalacija, tvrtka nije dužna izvršiti povrat i/ili zamjenu proizvoda.

ISPORUKA ROBE: Kupac je dužan preuzeti naručenu robu u roku od 7 dana od primitka obavijesti o prispijeću iste. Ukoliko kupac ne preuzme robu u zadanom roku dužan je platiti troškove skladištenja 11kn dnevno po paletnom mjestu te je ne može preuzeti dok ne podmiri navedene troškove. Kimi Commerce vrši i uslugu dostave robe sukladno dogovoru sa kupcem, a prema cjeniku, pri čemu kupac mora osigurati pristup vozilu. Robu dostavljamo do objekta isporuke a kupac je dužan o svom trošku organizirati unos robe u objekt. Ukoliko vozač procjeni da se do objekta ne može doći zbog neadekvatnog cestovnog pristupa, robu dostavljamo do najbliže moguće točke istovara. U slučaju dostave u pješačkoj zoni, kupac je dužan osigurati potrebnu dozvolu kako bi dostavno vozilo moglo doći do objekta.

KONTROLA ROBE: Prilikom preuzimanja robe u skladištu ili na adresi, kupac ili ovlaštena osoba za preuzimanje robe dužni su prekontrolirati količinu i ispravnost robe što potvrđuju svojim potpisom na računu/otpremnici. Potrebno je napraviti kontrolu robe na vanjska oštečenja, posebice ogledala, tuš kabine, kupaonski namještaj i sanitarnu opremu jer naknadne reklamacije na ogrebotine i okrhnuća ne uvažavamo. 

POVRAT ROBE: Nije moguće izvršiti povrat robe po posebnoj narudžbi, kao ni povrat robe uslijed nepravilno izvedenih predinstalacija na objektu. Robu na akciji ili rasprodaji ne mijenjamo i ne vršimo povrat novca. Lagerska roba se može zamijeniti u iznimnim slučajevima i to u stanju u kojem je bila isporučena, u originalnoj ambalaži, u roku od 15 dana od isporuke.

REKLAMACIJA ROBE: Reklamaciju možete prijaviti samo za proizvode u originalnom pakiranju i u neugrađenom stanju i to tvorničke greške ili skrivene nedostatke proizvoda koji se nisu mogle utvrditi prilikom preuzimanja, a koje morate prijaviti bez odgađanja. Ne odgovaramo za nastalu štetu ukoliko se proizvod s greškom ugradi a greška se mogla utvrditi prije same ugradnje proizvoda. Izlazak na teren za reklamaciju koja nije opravdana naplaćujemo.

© Ambienti Plus 2023. Sva prava pridržana.

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.

Filtriram proizvode...